top of page
Ontwerp-zonder-titel-8-1920x900 (1).png

Over mij

Hallo,

Mijn naam is Damian en ik ben eigenaar van Bulkdesign, een aantal jaar geleden heb ik op school een les gehad in het maken van websites. Ik was hier erg enthousiast over en ben hier toen mee verder gegaan, nu een aantal jaar later heb ik veel ervaring opgedaan en heb voor verschillende vrienden en bedrijven een website mogen maken. Ik ben nu bezig met de opleiding tot mediavormgever en ontwikkel dus ook mijn ervaring in het maken van flyers en logo’s. Ik heb nu begin 2022 besloten om een bedrijf op te zetten, en ik mag met trots zeggen dat ik vanaf 1 augustus 2022 officieel start als bedrijf.

Wat kan ik?

Ervaring met 
Adobe 
programma's:

Maken van
Websites en webshops

Ik heb al ruim 5 jaar ervaring met het maken van websites en webshops, eerst deed ik dit gewoon omdat ik het leuk vond om te doen en omdat ik iets wou doen. Ik ging dan websites maken voor neppe bedrijven. Hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan en ik kan nu met trots zeggen dat ik van mijn hobby mijn beroep heb gemaakt!

Fotografie

Ook volg ik al een tijdje lessen in fotografie, dit is handig voor de websites die ik maak. Ik heb mij een professionele camera aangeschaft en ben daarna in mijn vrije tijd ook veel gaan oefen met het maken van foto’s.

bottom of page